plaats hier beneden uw rating van een optreden of schrijf over uw ervaring van een bezochte show of deze website.

Rating: 4.6 sterren
5 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sjonnie de Sjeng
een maand geleden

Solo is Arjan geweldig. Maar die andere rare vent die er soms bij is bij okselbroeders haalt Arjans talent wel een beetje naar beneden.
Eigenlijk is alles aan Arjan geweldig.
Jammer dat r neet oet mestreech keump.

groetjes vaan Sjonnie

Wim Melching
6 maanden geleden

Hallo allemaal of jij?
Ik heb het genoegen gehad Arjan te leren kennen bij een aflevering van cabaretteketet, waar wij onze gezamelijke passie voor humor bespraken. Daar heeft hij mij, zelf, zover gekregen dat ik het jaar erna mee zou doen. Ik die tussenliggende periode heb ik Arjan toen meer persoonlijk en prive mogen leren kennen. Hoewel door drukke agenda's nu, er wat minder contact is, durf ik hem wel tot 1 van mijn vriendenkring te rekenen. Arjan, een open en eerlijke jongeman, met het hart op de juiste plaats ( nu zijn humor nog 😉🥰 ) hij heeft een echt wel eigen stijl van humor, waar ik van alles aan wil verbeteren. Maar ik ben mij sinds korte tijd gaan realiseren dat het dan Arjan niet meer is, en alsdusdanig ook geen Arjan humor meer. Arjan moet echt wel bij zichzelf blijven, gekunsteld en slungelig onschuldig stunteld hij door zijn komische leven. Hij is dan ongelofelijk grappig, en uniek in de humor branch. En verdiend het grote publiek. Ik ben van hem gaan houden, en ik geloof Nederland ook, als ze hem de kans geven. Ik geloof in hem, en hoop nog lang van hem als komische vriend te genieten. 🥰🥰✊👍👍👍

Herma Loonen
6 maanden geleden

Ik kom maandelijks in het Cultuurhuis bij Humor in Heerlen wat Arjan altijd super organiseerd.
Hij weet altijd de mensen goed te vermaken als MC. Hij heeft mij ook al zo gek gekregen om een keer met hem mee te doen op het podium. Daarbij zorgt hij altijd voor veel leuke comedians te regelen. Ik zou zeggen Arjan ga zo door.

Mikel Neij
6 maanden geleden

Arjan is als comedians en als MC echt een vakman! Voor iedere soort humor, mild, Limburgse bescheidenheid of keihard onverwachtse grofheid, garantie voor een top avond comedy!

Arie Vuyk
6 maanden geleden

Arjan Evertz is iemand die op het podium een eigen universum neerzet, met krankzinnige logica en onverwachte zijwegen. Hij lijkt wat schuchter te zijn, maar daaronder stormt het. Dat zorgt ervoor dat zijn cabaret is vervreemdends heeft, waardoor het interessant is om naar te kijken. Wie een goede grap kan vertellen is leuk , wie een goede grap in een context plaatst is een cabaretier. Arjan is er zo een.

Simone van Nederpelt
4 jaar geleden

Dubbel gelegen van het lachen, toen ik laatst bij een optreden was van de Okselsbroeders. Zeer de moeite waard!

Jolanda Leblanc
4 jaar geleden

Arjan is een super talent wat betrefd droge humor. Niet alleen op de planken, maar ook op de werkvloer. Altijd een plezier om naar hem te mogen luisteren.